kleptassen. € 50,- [ incl. 21 % btw. ]

De tassen zijn 27 cm hoog, 29 cm breed en 9 cm diep. De tassen zijn gevoerd met aan de voorkant binnen in de tas twee opgestikte vakjes en in de rug van de voering een compartiment met een rits. Als het anders is wordt het vermeld. Als ik een kleptas opstuur per pakketpost kosten ze € 60,- per stuk.

klik op de afbeelding van de tas voor meer informatie !

Kijk voor de overige kleptassen op Tasjeskruid.nl.

Deze unieke tassen worden gemaakt van nieuwe meubelstof.

PEMBA verzamelde in verloop van jaren heel wat lapjes maar de meeste coupons zijn afkomstig uit een partij van een buitenlandse weverij. Stalenboeken van oude collecties of aanloopstukken voor de weefmachines. De kans dus dat er onverwachts wel heel erg goed gepast word bij de nieuwe driezitter van vrienden is nihil.

Enthousiast maar niet overtuigd door de getoonde kleuren of dessins ?

Dan bestaat er de mogelijkheid om, op afspraak, zelf een keuze uit de collectie stoffen van de weverij te komen doen. Er zijn echt heel veel verschillende coupons. Desgewenst maakt PEMBA een tas met zelf meegenomen stof.

In September 2010 stonden de eerste tassen op de site van de meubelopleukerij. Inmiddels verkoopt PEMBA meubelopleukerij haar tassen vanuit een eigen website Tasjeskruid.nl . Naast kleptassen en biebtassen worden er ook laptoptassen gemaakt.

Zo zag het eruit op de stoep in de Willemstraat tijdens de vrijmarkt van koninginnedag 2016.

 

Biebtassen. vanaf € 15,- [ incl. 21 % btw. ]

Inmiddels zijn er enkele tientallen biebtassen gemaakt in verschillende kleuren met bijpassend gekleurde handvatten. Geen enkele tas is hetzelfde. De meeste tassen zijn 36 cm hoog, 32 cm breed en 13 cm diep en zijn gevoerd met aan één kant in de voering een compartiment zonder rits. De handvatten zijn van nylon tassenband.

Deze boodschappentas is groot genoeg voor een paar boeken van de bibliotheek, een stukje kaas en een kilootje Elstar van de markt of een laptopje. Als ik een biebtas opstuur per pakketpost kosten ze € 35,- per stuk.

klik op de afbeelding van de tas voor meer informatie !

kijk voor nog 40 andere biebtassen in allerlei kleuren op Tasjeskruid.nl.

[terug naar boven.]

Dit systeem van foto's presenteren heet slimbox en is hier gratis te downloaden

thuis
etalage
werkproces
contact
links
vacatures
cursus
meubelstoffen 
 
 
tassen
poefjes